OpenCollective és la plataforma que utilitzem per autogestionar econòmicament la nostra música. Allà hi trobaràs la proposta de finançament del projecte.

· Creiem que la nostra música ha de ser d’accés gratuït i universal. No volem que la única porta d’accés siguin les enormes plataformes capitalistes que es financen a través de la repartició injusta i jeràrquica dels beneficis, la publicitat o la venta de dades. Per això a la nostra web trobaràs la forma d’escoltar les nostres cançons de forma lliure i descarregable.

· És per això que busquem noves formes de finançar-nos sense intermediaris, respectant la privacitat i fomentant la participació de la comunitat que ens envolta. És per això que demanem a les persones que puguin fer-ho, que ens ajudin a finançar el nostre projecte musical per poder dedicar-li més temps i poder compartir la nostra música de la forma més ètica i coherent amb les nostres idees.

Sigues part del canvi! Si pots, col·labora, i si no, no et preocupis, pots accedir a tots els continguts igual.

Portem un nou món a les nostres eines!
Adala

El projecte també té altres fonts de finançament directe com són els concerts o la botiga, així que si vols donar suport econòmic d’una altra forma, també serà benvinguda!